Dječja sobica

AVENT DECT MONITOR ZA BEBE SCD711/52

Kristalno čist zvuk našeg monitora za bebe SCD711 roditeljima pruža potpunu bezbrižnost. Uz senzor temperature, umirujuće noćno svjetlo i ugodne uspavanke možete kreirati okruženje u kojem ćete vi i vaša beba odmarati.

Najpouzdanija veza s vašom bebom
100 % privatno bez ikakvih smetnji
100 % privatno, bez smetnji
Kristalno čist zvuk
Noćno svjetlo i uspavanke

DECT tehnologija jamči 100 % privatnu vezu bez smetnji
DECT tehnologija pruža sigurnu i privatnu vezu, tako da možete biti sigurni da samo vi slušate. Jamči vezu bez ikakvih smetnji od strane drugih uređaja koji odašilju signale, kao što su drugi monitori za bebe te bežični i mobilni telefoni.

Način rada Smart ECO koji štedi energiju za minimalni prijenos
Jedinstveni način rada Smart ECO automatski smanjuje prijenos zvuka i produžuje trajanje baterije. Što ste bliže bebi, to je manje snage potrebno za savršenu vezu.

Znat ćete kada se veza uspostavi uz LED obavijesti
3 indikatora razine zvuka naznačuje razinu zvuka u bebinoj sobi čak i ako je roditeljska jedinica stišana. Zahvaljujući indikatoru veze u svakom ćete trenutku znati kad je monitor unutar dometa i povezan. Roditeljska jedinica upozorit će vas kada je monitor izvan dometa ili kada je razina napajanja niska, što vam pomaže da uvijek budete povezani s bebom.

Ugodno noćno svjetlo i uspavanke za umirivanje bebe
Ništa se ne može usporediti s nježnom uspavankom i toplim umirujućim sjajem noćnog svjetla za umirivanje nemirne bebe. Iz bilo koje prostorije u kući reproducirajte jednu od 5 opuštajućih melodija i uključite noćno svjetlo. Pomozite bebi da brzo i bez napora utone u san.

Govorite bebi daljinskim putem
Ponekad je vašoj bebi potrebno da čuje vaš umirujući glas. Pritiskom jednog gumba ova ključna značajka omogućuje vam da govorite bebi iz bilo koje prostorije svog doma.

Pratite temperaturu u bebinoj sobi i postavite upozorenja
Budući da bebe još uvijek ne mogu regulirati svoju tjelesnu temperaturu dobro kao vi, male promjene u klimi mogu ih učiniti nemirnima. Senzor temperature omogućuje vam praćenje klime u bebinoj sobi i postavljanje prilagođenih upozorenja u slučaju promjene temperature.

Kristalno čist zvuk zahvaljujući DECT tehnologiji
DECT tehnologija pruža kristalno čist zvuk, tako da savršeno jasno možete čuti i najmanji hihot, gugutanje i štucanje.

NARUČITE AVENT DECT MONITOR ZA BEBE SCD711/52