Dječja sobica

AVENT AUDIO MONITORS DECT MONITOR ZA BEBE SCD502/52

Philip Avent monitor za bebe DECT pruža potpunu sigurnost, kao i sve ostale osnovne značajke monitora za bebe. Najpouzdanija veza s kristalno čistim zvukom i umirujućim noćnim svjetlom za vas i vašu bebu.

Najpouzdanija veza s vašom bebom
Najvažnija veza s vašom bebom
100 % privatna veza
Noćno svjetlo
DECT tehnologija jamči vezu bez smetnji i potpunu privatnost
DECT tehnologija jamči nulti stupanj smetnji od bilo kojeg drugog proizvoda koji odašilje signale, poput drugih monitora za bebe, bežičnih i mobilnih telefona. Šifriranje podataka omogućuje sigurnu i privatnu vezu te možete biti sigurni da nitko drugi ne čuje vašu bebu.

Savršeno čist zvuk zahvaljujući tehnologiji DECT

Kristalno jasno ćete čuti i najmanji hihot, gugutanje ili štucanje. Tehnologija DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) jamči vrlo kvalitetan, kristalno čist zvuk kako biste uvijek mogli čuti svoju bebu.

Način rada Smart ECO za štednju energije

Jedinstveni način rada Smart ECO automatski smanjuje snagu prijenosa i povećava trajanje baterije. Što ste bliže bebi, to je manje snage potrebno za savršenu vezu (nije dostupno u SAD-u i Kanadi).

Uvijek ćete znati kada je monitor u dometu i povezan

Roditeljska jedinica upozorit će vas kada je monitor izvan dometa ili kada je razina napajanja niska, što vam pomaže da uvijek budete povezani s bebom.

Indikatori razine zvuka naznačuju da se beba oglasila

Indikatori se aktiviraju kako bi naznačili razinu zvuka u sobi vaše bebe, čak i kad je isključen zvuk roditeljske jedinice.

Domet do 300 metara*

Domet u zatvorenom do 50 metara*, domet na otvorenom do 300 metara*.

Roditeljska jedinica radi na struju ili bateriju

Roditeljska jedinica savršeno radi na struju. Ako želite dodatnu prenosivost, možete umetnuti baterije kako biste bežično koristili roditeljsku jedinicu. Možete umetnuti dvije R6 AA alkalne ne punjive baterije od 1,5 V ili dvije R6 AA punjive baterije od 1,2 V.

Velikodušno vrijeme rada do 24 sata

Mala roditeljska jedinica pružit će vam slobodu bežičnog prijenosa do 24 sata prije potrebe za punjenjem. Međutim, to ovisi o vrsti baterija koje se upotrebljavaju te o tome koliko se često i koliko dugo roditeljska jedinica upotrebljava na baterijsko napajanje.

Umirujuće noćno svjetlo

Beba i dalje može biti nemirna neposredno nakon što je stavite na spavanje. Umirite i uspavajte bebu toplim sjajem noćnog svjetla.

Tehničke specifikacije

Dodatna oprema

Kratke upute za korisnike Da
Upute Da

Snaga

Napajanje
120 V (SAD)
220 – 240 V
Vrijeme rada na baterije (u satima) 24 sata

Značajke

Kontrola glasnoće i aktivacija zvukom Da
DECT tehnologija Da
Indikatori koji se aktiviraju zvukom
5 LED indikatora
Način rada Smart ECO za štednju energije Da

Značajke

Domet na otvorenom do 300 metara

NARUČITE Avent Audio Monitors DECT Monitor Za Bebe